Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legfrisseb Selenás hírek:)

2011.05.07

Legfrissebb hírek:

 Selena Gomez és David Henrie?

Sel és David jártak!

De valamiért szakítottak..még nem lehet tudni!

És Selena már talált magának egy pasit!

Taylor Lautner(a twilight sztárja:Jacob)

Szerintem ezen a képen nem is selena van!szerinted??

nekem nem jön be ez a "Selena and Jacob"páros!!:(

 http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/taylor_lautner_selena_gomez_hug.jpghttp://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/taylor_lautner_selena_gomez_kissing.jpg

 

Selena Gomez utánozza Vanessa Hudgens-t?

.

Vanessa a képeket: 2006-2007-ben csinálta.

Selena meg: 2008-ban..

Hát én pontosan nem tudom hogy Selena akarja-e utánozni Vanessát?!De szerintem Selena jobb egyéniség!!Úgyhogy én nem bántom őt.

 

 

 

 

  Interjú!!!!!!!

Nos nemrégen kifagattuk Selenát és Demit!:)

És Selena valami fontosat árult el nekünk!

A mi kérdésünk ez volt:

Nem érzitek úgy,hogy korán jött a sztárság?A szerelemre jut elég időtök?

Demi Lovato: Nekem nem igazán.De nem hiszem, hogy 16 évesen emiatt aggódnom kellene.Lesz még elég időm pasizni.

Selena Gomez:Arra van időnk,amire akarjuk.RANDIZGATOK egy sráccal, DAVIDNEK hívják.És szerepelünk EGYÜTT egy sorozatban!Amiben ugye mindketten RUSSOK vagyunk.Legyen elég ennyi.

Köszönjük szépen Demi..és Selena

 

 

Hát..igen tegnap volt Sel 17 születésnapja!

Boldog Születésnapot Selena..=D

http://www.newmoonbuzz.com/wp-content/uploads/2009/05/taylor-lautner-selena-gomez-new-moon-2.jpgElhosztam nektek egy képet is,amikor Selena megy vásárolgatni a szülinapján Taylorral.és családjával.http://www.newmoonmovie.org/images/taylor-lautner-selena-gomez-vancouver.jpgLegfrissebb

Hoppá! Selena Gomez nem menne férjhez Justin Bieberhez
Selena Gomez a minap a Teen Vogue interjúban elmondta, hogy nem menne férjhez jelenlegi barátjához, Justin Bieberhez! “Tizennyolc éves vagyok. Nem megyek férjhez ahhoz, akivel most vagyok, és ezt tudom.” – nyilatkozta Selena a magazinnak. “Ha szerelmes vagyok, megváltozik körülöttem a világ, nem akarok a részletekkel foglalkozni. Engedem, hogy történjenek a dolgok, tart, amíg tart” – folytatta a fiatal színész és énekesnő, akinek hamarosan megjelenik a 3. albuma. Selena Gomez a Teen Vogue júniusi / júliusi számában lesz látható.


[2011-05-14] Letagadta szerelmét Selena?
Selena Gomez szemmel láthatóan szégyelli, hogy Justin Bieberrel jár. Elhúzódik tőle, hárítja a kérdéseket, most pedig még furább dolog történt. A gyönyörű fiatal színásznő újra furcsán reagált a tinisztárral, Justin Bieberrel folytatott... hmm, igencsak bensőséges viszonyára: "Justin Bieber? Ó igen, mindig is jó barátok voltunk?" - mondta a sztár a Teen Vogue magazinnak. Nos, Seli, egy igazi nő igazán nem így reagál arra, ha szerelme nevét hallja - még akkor is, ha a nagyvilág előtt nem feltétlenül akarja nagydobra verni érzéseit. "Ha szerelmes vagyok, megváltozik körülöttem a világ, nem akarok a részletekkel foglalkozni. Engedem, hogy történjenek a dolgok, tart, amíg tart" - tette hozzá gyorsan. Nos, alapvetően igaza van. De vajon miért nem vállalja fel, hogy most éppewn Justin Bieberrel az oldalán próbál boldog lenni?


[2011-05-10] Justin Bieber megint megcsókolta Selena Gomezt
Justin Bieber Indonéziában koncertezik jelenleg, ahol nagy feltűnést keltett, mert a sajtótájékoztatója után megcsókolta Selena Gomezt, aki szintén tinisztár és elvileg a barátnője. Ez volt legalább a harmadik alkalom, hogy Bieber megcsókolt valakit, és legalább a második, amikor ez a valaki Selena Gomez volt. Bieber és Gomez hivatalosan még mindig nem jár egymással, úgyhogy ez a csók nem sokat bizonyít, ráadásul nem volt hosszabb, mint az, amit Vilmos herceg adott újdonsült feleségének a Buckingham palota erkélyén.


[2011-05-07] Selena Gomez: jön a harmadik album!
Selena Gomez új, egyben harmadik albuma, az “Otherside'" hamarosan megjelenik. Selena a minap a Facebook oldalán beszélt az új lemezről, valamint megerősítette az új album megjelenésének dátumát. “3. album ”Otherside” június 28-án jelenik meg, alig várom, hogy hallhassátok.” Selena Gomez & The Scene új albumáról egyelőre nincs több információ, de sokan úgy gondolják, hogy spanyol lemez lesz, ami Selena nagy álmai közé tartozik.


[2011-05-04] Selena Gomez nem titkolja tovább, hogy szerelmes!
Végre! Selena Gomez nem tudja tovább titkolni, hogy férfiként tekint Justin Bieberre! Természetesen nem múlhat el interjú anélkül, hogy Justin vagy Selena ne áradozna a másikról, bár Selena még mindig nem vallotta be hivatalosan, hogy járnak. “Nem szeretek titkolózni,”  - nyilatkozta a Disney sztár a Seventeen magazinnak. [2011-05-03] Selena Gomez a MuchMusic Awards 2011 házigazdája
Selena Gomez lesz a MuchMusic Awards 2011 egyik házigazdája. A díjátadóra június 19-én kerül sor Torontóban, Kanadában. A szervezők azért választották épp Selena Gomez, mert az jelenleg a kanadai sztár, Justin Bieber barátnője. Ugyanakkor Selena Gomeznk jelenleg elég sok tevékenysége van, amelyet nagyban népszerűsítenek menedzserei.


[2011-04-11] Selena Gomez mégsem dobta Justin Biebert!
Sokak örömére vagy bosszúságára Selena Gomez mégsem dobta a tinisztárt. A minap felröppent a pletyka, miszerint a Monte Carlo film sztárjának elege lett a kanadai énekesből. Bár Selena és Justin soha nem erősítették meg, hogy együtt járnak, napok óta mégis szakításuktól hangos a média. A Hollywood News jelentése szerint csak egy ostoba pletykáról van szó, ami futótűzként bejárta a világhálót. Úgy tűnik, nem kell hinni abban a pletykában, miszerint a fiatal énekes sms-ben flörtölt Baby című klipje egyik szereplőjével, Jasmine Villegasszal.


[2011-04-09] Filmelőzetes: Selena Gomez és Leighton Meester-Monte Carlo
Ma megjelent a Monte Carlo című film bemutatója, Selena Gomez és Leighton Meester főszereplésével. A film három barátnőről szól, akik egyikét összetévesztik egy brit arisztokratával, ami kalandok hosszú sorát indítja be: a lányok Monte Carlóba repülnek egy árverésre, ahol nyoma vész egy egymillió dollárt érő nyakláncnak, amit nekik kell megtalálniuk. A harmadik főszereplő Katie Cassidy, akit nemrég a Rémálom az Elm utcában is láthattunk. A Monte Carlo című film július 1-jén kerül bemutatásra az észak – amerikai mozikba.


Selena Gomez kidobta Justin Biebert
Hivatalosan ugyan sem Justin Bieber, sem Selena Gomez nem vállalta fel, hogy egy párt alkotnak, a lapok rendületlenül tudósítottak a románcról mindaddig, amíg az véget nem ért.


[2011-04-07] Többet mutatott magából a kelleténél a Disney üdvöskéje Selena Gomez
Selena Gomeznek egy tüzes fellépésen libbent fel a szoknyája. A ledér fellépőruhák korát éljük, úgyhogy már nem is nagyon lepődünk meg rajta, ha Janet Jackson mellbedobással ad koncertet, vagy ha az alig nagykorú Miley Cyrus kihívó bőrszerelésben áll színpadra.A Varázslók a Waverly helyből című sorozat bájos sztárjától, Selena Gomeztől azonban eddig csak ritkán láttunk hasonlót, valószínű, hogy most is csak véletlenül villantotta meg furcsa alsóneműjét.


[2011-04-02] Magányosan jelenik meg Selena Gomez a díjátadón!
Selena Gomez idén két jelölést is kapott a Nickelodeon a Kid Choice Awards-on, mégis egyedül - Justin nélkül - kell megjelennie a díjátadón, párja ugyanis épp turnén van.


[2011-03-27] Selena Gomeznek saját show-műsora lesz
Selena Gomeznek már így főszerepet játszik egy sorozatban, de ha minden igaz, nemsokára elindul a saját show-műsora is! Jól kezdődik az év Selena Gomeznek: nem elég, hogy (elvileg) nagy boldogságban él Justin Bieberrel, de most még egy új tv-műsort is szerzett magának. A Disney üdvöskéje állítólag már elkezdte forgatni kandi kamera-típusú műsorát, ami Ashton Kutcher egykori Punk'd showjára hajazna, azzal a különbséggel, hogy mindenféle jött-ment híresség helyett Sel csak és kizárólag a Disney sztárjait szívatná benne. Persze a dolgot a Disney csatorna még nem erősítette meg, de hát ha megerősítenék, akkor valószínűleg dobhatnák ki a kukába az egész műsort, hiszen akkor az adó összes színésze lélekben felkészülne a dologra...


[2011-03-26] Bieber, Rihanna és Selena Gomez vizével jótékonykodik a Unicef
Celebek vizével jótékonykodik a Unicef. A Celebrity Tap a minap debütálta limitált változatát, Ultimate Deluxe Platinum Celebrity Tap Pack néven, mely ugyan olyan mint a te vized, csak híres. Az idén Justin Bieber, Rihanna, Taylor Swift, Selena Gomez, Adrian Grenier, Robin Williams és Dwight Howard vizével jótékonykodik a Unicef. A Tap Project névre hallgató szervezet tiszta vizet biztosít fejlődő országokban élő gyermekek számára. A hírességek saját otthonuk csapvizéből palackoznak egy rekeszre valót, amit bárki megnyerhet, aki legalább 5 dollár felajánlást tesz a Tap Project támogatására.[2011-03-23] Exklúzív fotó: Leighton Meester és Selena Gomez a Monte Carlo-ban
A 20th Century Fox megjelentette az első hivatalos képet a Monte Carlo című film forgatásáról, Leighton Meester és Selena Gomez főszereplésével. A film három barátnőről szól, akik egyikét összetévesztik egy brit arisztokratával, ami kalandok hosszú sorát indítja be: a lányok Monte Carlóba repülnek egy árverésre, ahol nyoma vész egy egymillió dollárt érő nyakláncnak, amit nekik kell megtalálniuk. A harmadik főszereplő Katie Cassidy, akit nemrég a Rémálom az Elm utcában is láthattunk. A film a tervek szerint július 1-jén kerül bemutatásra az észak – amerikai mozikba.


[2011-03-23] Rápirított Selena Gomezre a híres műsorvezető!
Selena Gomez a minap ismét vendégszerepelt az Ellen DeGeneress nevű showban, ahol a műsorvezető rendesen rápirított a Disney-sztárra. Tavaly szeptemberben Selena ugyanis azt mondta, hogy “Justin Bieber olyan neki, mintha a kisöccse lenne,” és most, hogy már nyilvánosan is felvállalják egymást, Ellen felidézte a néhány hónappal korábban történteket. Selena szóhoz sem tudott jutni, amikor Elen nyiltan arra utalt, hogy mennyire helytelen lenne, ha a kisöccsével járna.


[2011-03-22] Selena Gomez Britney előtt tiszteleg következő turnéján
Az énekesnőnek Britney a példaképe - fellépésein az ő dalait is énekli majd. "Egy Britney-tibute-on dolgozunk, aminek nagyon örülök, mert imádom őt. Egy egyveleget akarok csinálni a slágereiből - a Baby One More Time és a Toxic tuti benne lesz." De Gomez hangsúlyozta, hogy nem utánozni akarja Britney-t, csak meg akarja mutatni a világnak, hogy mennyire nagy rajongója. Az énekesnő életében először Britney koncertjén volt, és a mai napig úgy emlékszik vissza rá, mint élete legnagyobb élményére.Selena Gomez kidobta Justin Biebert
Hivatalosan ugyan sem Justin Bieber, sem Selena Gomez nem vállalta fel, hogy egy párt alkotnak, a lapok rendületlenül tudósítottak a románcról mindaddig, amíg az véget nem ért.


[2011-04-07] Többet mutatott magából a kelleténél a Disney üdvöskéje Selena Gomez
Selena Gomeznek egy tüzes fellépésen libbent fel a szoknyája. A ledér fellépőruhák korát éljük, úgyhogy már nem is nagyon lepődünk meg rajta, ha Janet Jackson mellbedobással ad koncertet, vagy ha az alig nagykorú Miley Cyrus kihívó bőrszerelésben áll színpadra.A Varázslók a Waverly helyből című sorozat bájos sztárjától, Selena Gomeztől azonban eddig csak ritkán láttunk hasonlót, valószínű, hogy most is csak véletlenül villantotta meg furcsa alsóneműjét.

[2011-04-02] Magányosan jelenik meg Selena Gomez a díjátadón!
Selena Gomez idén két jelölést is kapott a Nickelodeon a Kid Choice Awards-on, mégis egyedül - Justin nélkül - kell megjelennie a díjátadón, párja ugyanis épp turnén van.

[2011-03-27] Selena Gomeznek saját show-műsora lesz
Selena Gomeznek már így főszerepet játszik egy sorozatban, de ha minden igaz, nemsokára elindul a saját show-műsora is! Jól kezdődik az év Selena Gomeznek: nem elég, hogy (elvileg) nagy boldogságban él Justin Bieberrel, de most még egy új tv-műsort is szerzett magának. A Disney üdvöskéje állítólag már elkezdte forgatni kandi kamera-típusú műsorát, ami Ashton Kutcher egykori Punk'd showjára hajazna, azzal a különbséggel, hogy mindenféle jött-ment híresség helyett Sel csak és kizárólag a Disney sztárjait szívatná benne. Persze a dolgot a Disney csatorna még nem erősítette meg, de hát ha megerősítenék, akkor valószínűleg dobhatnák ki a kukába az egész műsort, hiszen akkor az adó összes színésze lélekben felkészülne a dologra...

[2011-03-26] Bieber, Rihanna és Selena Gomez vizével jótékonykodik a Unicef
Celebek vizével jótékonykodik a Unicef. A Celebrity Tap a minap debütálta limitált változatát, Ultimate Deluxe Platinum Celebrity Tap Pack néven, mely ugyan olyan mint a te vized, csak híres. Az idén Justin Bieber, Rihanna, Taylor Swift, Selena Gomez, Adrian Grenier, Robin Williams és Dwight Howard vizével jótékonykodik a Unicef. A Tap Project névre hallgató szervezet tiszta vizet biztosít fejlődő országokban élő gyermekek számára. A hírességek saját otthonuk csapvizéből palackoznak egy rekeszre valót, amit bárki megnyerhet, aki legalább 5 dollár felajánlást tesz a Tap Project támogatására.


[2011-03-23] Exklúzív fotó: Leighton Meester és Selena Gomez a Monte Carlo-ban
A 20th Century Fox megjelentette az első hivatalos képet a Monte Carlo című film forgatásáról, Leighton Meester és Selena Gomez főszereplésével. A film három barátnőről szól, akik egyikét összetévesztik egy brit arisztokratával, ami kalandok hosszú sorát indítja be: a lányok Monte Carlóba repülnek egy árverésre, ahol nyoma vész egy egymillió dollárt érő nyakláncnak, amit nekik kell megtalálniuk. A harmadik főszereplő Katie Cassidy, akit nemrég a Rémálom az Elm utcában is láthattunk. A film a tervek szerint július 1-jén kerül bemutatásra az észak – amerikai mozikba.

[2011-03-23] Rápirított Selena Gomezre a híres műsorvezető!
Selena Gomez a minap ismét vendégszerepelt az Ellen DeGeneress nevű showban, ahol a műsorvezető rendesen rápirított a Disney-sztárra. Tavaly szeptemberben Selena ugyanis azt mondta, hogy “Justin Bieber olyan neki, mintha a kisöccse lenne,” és most, hogy már nyilvánosan is felvállalják egymást, Ellen felidézte a néhány hónappal korábban történteket. Selena szóhoz sem tudott jutni, amikor Elen nyiltan arra utalt, hogy mennyire helytelen lenne, ha a kisöccsével járna.

[2011-03-22] Selena Gomez Britney előtt tiszteleg következő turnéján
Az énekesnőnek Britney a példaképe - fellépésein az ő dalait is énekli majd. "Egy Britney-tibute-on dolgozunk, aminek nagyon örülök, mert imádom őt. Egy egyveleget akarok csinálni a slágereiből - a Baby One More Time és a Toxic tuti benne lesz." De Gomez hangsúlyozta, hogy nem utánozni akarja Britney-t, csak meg akarja mutatni a világnak, hogy mennyire nagy rajongója. Az énekesnő életében először Britney koncertjén volt, és a mai napig úgy emlékszik vissza rá, mint élete legnagyobb élményére.Selena Gomez kidobta Justin Biebert
Hivatalosan ugyan sem Justin Bieber, sem Selena Gomez nem vállalta fel, hogy egy párt alkotnak, a lapok rendületlenül tudósítottak a románcról mindaddig, amíg az véget nem ért.

[2011-04-07] Többet mutatott magából a kelleténél a Disney üdvöskéje Selena Gomez
Selena Gomeznek egy tüzes fellépésen libbent fel a szoknyája. A ledér fellépőruhák korát éljük, úgyhogy már nem is nagyon lepődünk meg rajta, ha Janet Jackson mellbedobással ad koncertet, vagy ha az alig nagykorú Miley Cyrus kihívó bőrszerelésben áll színpadra.A Varázslók a Waverly helyből című sorozat bájos sztárjától, Selena Gomeztől azonban eddig csak ritkán láttunk hasonlót, valószínű, hogy most is csak véletlenül villantotta meg furcsa alsóneműjét.

[2011-04-02] Magányosan jelenik meg Selena Gomez a díjátadón!
Selena Gomez idén két jelölést is kapott a Nickelodeon a Kid Choice Awards-on, mégis egyedül - Justin nélkül - kell megjelennie a díjátadón, párja ugyanis épp turnén van.

[2011-03-27] Selena Gomeznek saját show-műsora lesz
Selena Gomeznek már így főszerepet játszik egy sorozatban, de ha minden igaz, nemsokára elindul a saját show-műsora is! Jól kezdődik az év Selena Gomeznek: nem elég, hogy (elvileg) nagy boldogságban él Justin Bieberrel, de most még egy új tv-műsort is szerzett magának. A Disney üdvöskéje állítólag már elkezdte forgatni kandi kamera-típusú műsorát, ami Ashton Kutcher egykori Punk'd showjára hajazna, azzal a különbséggel, hogy mindenféle jött-ment híresség helyett Sel csak és kizárólag a Disney sztárjait szívatná benne. Persze a dolgot a Disney csatorna még nem erősítette meg, de hát ha megerősítenék, akkor valószínűleg dobhatnák ki a kukába az egész műsort, hiszen akkor az adó összes színésze lélekben felkészülne a dologra...

[2011-03-26] Bieber, Rihanna és Selena Gomez vizével jótékonykodik a Unicef
Celebek vizével jótékonykodik a Unicef. A Celebrity Tap a minap debütálta limitált változatát, Ultimate Deluxe Platinum Celebrity Tap Pack néven, mely ugyan olyan mint a te vized, csak híres. Az idén Justin Bieber, Rihanna, Taylor Swift, Selena Gomez, Adrian Grenier, Robin Williams és Dwight Howard vizével jótékonykodik a Unicef. A Tap Project névre hallgató szervezet tiszta vizet biztosít fejlődő országokban élő gyermekek számára. A hírességek saját otthonuk csapvizéből palackoznak egy rekeszre valót, amit bárki megnyerhet, aki legalább 5 dollár felajánlást tesz a Tap Project támogatására.


[2011-03-23] Exklúzív fotó: Leighton Meester és Selena Gomez a Monte Carlo-ban
A 20th Century Fox megjelentette az első hivatalos képet a Monte Carlo című film forgatásáról, Leighton Meester és Selena Gomez főszereplésével. A film három barátnőről szól, akik egyikét összetévesztik egy brit arisztokratával, ami kalandok hosszú sorát indítja be: a lányok Monte Carlóba repülnek egy árverésre, ahol nyoma vész egy egymillió dollárt érő nyakláncnak, amit nekik kell megtalálniuk. A harmadik főszereplő Katie Cassidy, akit nemrég a Rémálom az Elm utcában is láthattunk. A film a tervek szerint július 1-jén kerül bemutatásra az észak – amerikai mozikba.

[2011-03-23] Rápirított Selena Gomezre a híres műsorvezető!
Selena Gomez a minap ismét vendégszerepelt az Ellen DeGeneress nevű showban, ahol a műsorvezető rendesen rápirított a Disney-sztárra. Tavaly szeptemberben Selena ugyanis azt mondta, hogy “Justin Bieber olyan neki, mintha a kisöccse lenne,” és most, hogy már nyilvánosan is felvállalják egymást, Ellen felidézte a néhány hónappal korábban történteket. Selena szóhoz sem tudott jutni, amikor Elen nyiltan arra utalt, hogy mennyire helytelen lenne, ha a kisöccsével járna.

[2011-03-22] Selena Gomez Britney előtt tiszteleg következő turnéján
Az énekesnőnek Britney a példaképe - fellépésein az ő dalait is énekli majd. "Egy Britney-tibute-on dolgozunk, aminek nagyon örülök, mert imádom őt. Egy egyveleget akarok csinálni a slágereiből - a Baby One More Time és a Toxic tuti benne lesz." De Gomez hangsúlyozta, hogy nem utánozni akarja Britney-t, csak meg akarja mutatni a világnak, hogy mennyire nagy rajongója. Az énekesnő életében először Britney koncertjén volt, és a mai napig úgy emlékszik vissza rá, mint élete legnagyobb élményére.

 Pixie Lott dalt írt Selena Gomeznek
Selena Gomez az amerikai MTV-nek nyilatkozott új albumáról, ahol elárulta, a brit popénekesnő, Pixie Lott is dolgozott a soron következő lemezén.


[2011-03-19] Selena Gomez alig nyilatkozik Bieberről
Selena Gomez eddig szégyenlősen nyilatkozott barátjával, Justin Bieberrel kapcsolatban, ám most mégis szólt róla néhány szót a Late Show-ban.


[2011-03-19] Selena Gomez nem bírja Justin Bieber arcszőrzetét
Megtudtuk, hogy miért van kislányos arca Justin Biebernek! A legfrissebb jelentések szerint Justin Bieber kedvese, Selena Gomez arcszőrzet nélkül szereti a tinisztárt! Bár az arcszőrzet szexi is lehet, a legtöbb férfi mégsem szereti, mert nem ez vonzza a nőket. Justin Bieber március 5-én a Twitter segítségével bejelentette,  ”Nem borotválkozok egy hónapig, így mindenki láthatja majd a bajuszomat.” De barátnője, Selena Gomez hamar keresztülhúzta Bieber csiripelését. Selena a SiriusXM pénteki Morning Mash Up műsorában elárulta a hallgatóknak, hogy Justin arcszőrzetét nem találja szórakoztatónak. A rádióműsorból kiderült, hogy Justin mindenhogy tetszik Selenának, de azért arcszőrzet nélkül jobban bejön neki.


[2011-03-18] Selena Gomez halálos fenyegetéseket kapott
A fiatal színésznő nagyon boldog, mivel rátalált a szerelem Justin Bieber személyében, csakhogy a fiatalember rajongói ennek egyáltalán nem örülnek.


[2011-03-17] Selena Gomez szerint Justin Bieber megérti őt!
Selena Gomez eddig szégyenlős volt Justin Bieberrel kapcsolatban, de a Late Show műsorvezetőjének, David Letterman, szerdán este sikerült egy-két dolgot kiszedni a Disney- sztárból. “Együtt jártok?” – kérdezte Letterman, ahogy felemelt egy fotót a Vanity Fair partiról. A 18 éves Gomez egy félénk mosollyal válaszolt, és csak annyit árult el először, hogy több mint két éve találkozott először a “Baby“ énekesével. “Az ő menedzsere hívta az anyukámat, aki a menedzserem,” – árulta el Gomez az első találkozásukról. Persze a műsorvezető ennyivel nem érte be, és tovább feszegette a kérdést, amire Selena pirultan válaszolt, “Már nagyon régóta van az életemben. Ez csak jó, ha valaki megérti, hogy min megyek keresztül.”[2011-03-11] Gésa lett Selena Gomezből Japánban - videó!
A Varázslók a Waverly helyből sztárja épp Japánban múlatja az időt, és persze ki kellett próbálnia a helyi divatot! Nincs olyan japán csaj, aki ne bújt volna már szexi kimonóba, ami eredetileg a gésák hagyományos öltözékének része volt, ám még mindig sokan rajonganak érte titokzatos és szexi hatása miatt. Seli a Facebookon is kommentálta a kimonó-élményt: "Az utolsó napom Japánban fantasztikus volt! Találkoztam egy csomó rajongóval, és atyám... felpróbáltam egy kimonót is"! :))


[2011-03-09] Dalpremier: Selena Gomez – Who Says
Selena Gomez legújabb dala, a Who Says ma debütált Ryan Seacrest KISSFM rádióműsorában. Justin Bieber barátnője nemrég sokkolta rajongóit, amikor bejelentette, hogy hamarosan új dallal jelentkezik, aminek kisfilmjét már le is forgatták. “Úgy érzem, a rajongóimnak kell ez a dal, különösen a negatív Twitter és a Facebook megjegyzések miatt, amiket mostanában kapok … Rengeteg gyönyörű megjegyzést kaphatsz, de egy is elég, hogy kiborítson, és ez így van velem is.” – mondta Selena a rádióműsorban.


[2011-03-03] Megdöbbentő! Bieber rajongója talán behúzott egyet Selena Gomeznek
Felröppent a hír, miszerint Justin Bieber egyik rajongója behúzott egyet Selena Gomeznek. Selena Gomez egyre több online fenyegetést kap barátja, Justin Bieber fanatikus rajongóitól, de lehet, hogy az utálat most tetlegessé fajult?!


Justin Bieber és Selena Gomez egymásba gabalyodott – fotóval
Nyilvánosan is egymásba gabalyodott a tinisztár és a Disney-hercegnő. Selena Gomez és Justin Bieber alig tudják levenni egymásról a szemüket, és a kezüket! Biebert és kedvesét a Louis Vuitton boltban kapták lencsevégre a szemfüles lesifotósok, a tinisztár 17. születésnapján. A világ legkedveltebb tinisztárja kedden, azaz március elsején ünnepelte 17. születésnapját. A Just Jared információ szerint a duó miután meglátogatta a D&G és Louis Vuitton boltokat betértek a népszerű Pinkberrybe  - joghurtból készült "fagyi", aszalt gyümölcsökkel - majd beszálltak autójukba, és elhajtottak.


[2011-03-01] Rajtakapták! Justin Bieber és Selena Gomez nyilvánosan csókolózott!
Selena Gomez és Justin Bieber ismét nyilvánosan csókolózott! A PopCandies TV kapta le a sztárokat, amint gyengéden egymásnak estek az idei Oscar-díjátadó ünnepség után. Újabb fotó és videó bizonyítja, Hollywood legkedveltebb tinisztárja és színésznője rajong egymásért. A PopCandies legfrissebb felvétele azonban tökéletesen cáfolják a rosszindulatú szóbeszédet: Ahogy azt korábban már hírül adtuk, a 16 éves Justin Bieber és 18 éves barátnője, Selena Gomez kéz a kézben érkeztek meg a Vanity Fair Oscar-partijára. A Vanity Fair Oscar parti a 83. Oscar- díjátadó ünnepség után került megrendezésre a hollywoodi Sunset Tower Hotelben vasárnap.


[2011-02-28] Justin Bieber barátnőjével Selena Gomezzel érkezett a Vanity Fair Oscar-partijára!
Justin Bieber és Selena Gomez kéz a kézben érkezett meg a Vanity Fair magazin Oscar – partijára. A Just Jared információja szerint a szerelmesek kéz a kézben érkeztek meg, majd vonultak végig a Vanity Fair Oscar-partijának vörös szőnyegén. Selena stylistja, Basia Richard egy piros Dolce & Gabbana ruhát válszatott a Disney-hercegnőnek, melyhez a magyar származású Judith Leiber (valódi nevén: Pető Judit) táskáját viselte. A Vanity Fair Oscar parti az idei Oscar- díjátadó ünnepség után került megrendezésre a Sunset Tower Hotelben vasárnap.


[2011-02-24] Selena Gomezt virágözönnel lepte meg Justin Bieber
Egy egész házat megtöltő virágözönnel lepte meg barátnőjét Justin Bieber. Justin Bieber újra egy fontosabb pontot szerzett a barátnőjénél, Selena Gomeznél a múlt héten, amikor a 16 éves énekes felhívta a helybéli virágbolt tulajdonosát, majd szó szerint kifosztotta a virágboltot. A TMZ névtelen informátora szerint, Justin felhívta a helyi virágboltot szerdán, mivel szerette volna kívül-belül virágokkal feldíszíteni a Disney-hercegnő házát. A portál szerint a virágárusnak minden egyes virágra szüksége volt az üzletből, hogy eleget tudjon tenni Justin rendelésének, amit csak “több teherautóval” tudtak kiszállítani. Egy közeli forrás megerősítette, hogy Selenának nagyon tetszett a meglepetés.


[2011-02-22] Selena Gomeznek "tizenhárom oka volt"
Film készül Jay Asher amerikai író első regényéből, a Tizenhárom okom voltból, melynek főszerepét Selena Gomez kapta. Sokak szerint minden idők egyik legmegrázóbb, de emellett legtanulságosabb fiataloknak szóló regénye a Th1rteen R3asons Why című könyv, melyet Jay Asher írt. Mintha kifejezetten a bestsellerlista élére írta volna: visszafogott, mély mondanivalóval bír, ugyanakkor mindenki számára megközelíthető.[2011-02-20] Japánba látogat Selena Gomez
A 18 éves Disney-sztár hatalmas rajongói táborral büszkélkedhet világszerte, ezért igyekszik több országba is ellátogatni, hogy meglepje őket. Járt már Franciaországban, Chilében, és tavaly májusban a magyar fővárosban, Budapesten is forgatott.


[2011-02-18] Selena Gomez odáig van Eminemért!
Talán Justin Biebernek van miért aggódnia, ugyanis állítólagos barátnője, Selena Gomez nemrég bevallotta, hogy odáig van Eminemért! “Szeretem Eminemet!” – nyilatkozta lelkesen a Disney-hercegnő. “Én nagy rajongója vagyok Eminemnek, úgyhogy nagyon izgatott vagyok, hogy ma este láthatom.” Amikor megkérdezték, hogy miért nagy rajongója a gyakran ellentmondásos fehér rappernek, Selena így válaszolt: “Azért, mert annyira szabad önmagában.” – folytatta Selena az interjút a Grammy-díjátadó vörös szőnyegén. De valami oknál fogva a Wizards of Waverly Place (Varázslók a Waverly helyről) sztárja nem tekinti magát méltónak ahhoz, hogy Eminemmel együtt dolgozzon a közeljövőben: “Ó, istenem! Úgy értem, ki mondana nemet egy ilyen felkérésre? De azt hiszem, nem vagyok elég laza hozzá.”


[2011-02-15] Selena Gomez újabb videoklipet forgatott
Nemrég lencsevégre kapták a fiatal énekes-színésznőt Los Angeles utcáin, miközben új dalához, a Who Says-hez forgatott videoklipet.

Selena Gomez majdnem kimondta, hogy Justin Bieber barátnője
Bár mind a 16 éves ügyeletes tinibálvány, Justin Bieber, mind pedig nem-barátnője, a 18 éves színész-énekesnő Selena Gomez hevesen tagadja, hogy bármi is lenne köztük, Gomez azt elismerte, hogy nagyon szereti az énekest.


[2011-02-14] Selena Gomez agyondicsérte Justin Bieber filmjét
Selena Gomez agyondicsérte állítólagos barátjának, Justin Bieber, a filmjét a vasárnapi Grammy-díjatadó vörös szőnyegén. “Nagyon tetszett,” – mondta Selena az E! News-nak. “Tetszett, mert nem egy koncertfilm volt, – hanem egy dokumentumfilm. Nagyon tetszett, ahogy elmondták a történet. És vicces is volt! Egész idő alatt szórakoztatott.” A 18 éves “Round and Round” énekesnője arany színű J. Mendel ruhát viselt, melyhez Lorainne Schwartz ékszereket választott. Mikor a ruhájáról kérdezték Selena csak annyit mondott: “Arany és úgy érzem magam, mintha egy Grammy szobrocska lennék!” A Never Say Never csak ezen a hétvégén 30 millió dolláros bevételre tett szert!


[2011-02-12] Justin Bieber: Selena Gomez csodálatos!
A tinisztár, Justin Bieber (16) és állítólagos barátnője, Selena Gomez (18) énekesnő nem fogták egymás kezét Bieber filmjének, a Never Say Never keddi bemutatóján.


[2011-02-11] Selena: "Demi még mindig a legjobb barátnőm!"
Selena Gomez és Demi Lovato a Disney két legmeghatározóbb arca napjainkban, tinik milliói imádják őket. Hatéves koruktól elválaszthatatlanok voltak, mindaddig, amíg Miley Cyrus be nem került a képbe.


[2011-02-08] Justin Bieber túl közel került Selena Gomezhez
Justin Bieber és Selena Gomez Santa Monicán randizgatott, és azonnal látható volt, hogy különleges a kémia közöttük. Ez a tekintet, ez a közelség, nincs kétség afelől, hogy ez a csók előbb vagy utóbb, de el fog csattanni! A “Baby” énekese szinte felfalja tekintetével a Disney-hercegnőt, aki szintén alig tudja fékezni magát. Mint azt korábban már hírül adtuk, Justint és Selenát vasárnap kapták lencsevégre a szemfüles lesifotósok, miközben kézenfogva sétáltak  a Santa Monica-i Pier-nél.[2011-02-06] Selena Gomez, Nicki Minajra rappel!
Ahogy telik az idő, egyre több közös tulajdonságot fedezünk fel Selena Gomezben, és barátnőjében, Taylor Swiftben. Taylor a minap megjelent egy rádióműsorban – amit mellesleg róla neveztek el – ahol arról beszélt, hogy mostanában egyfolytában Nicki Minaj “Super Bass” című szerzeményét hallgatja, sőt még rappelni is szokott a mega slágerre! Most, Selena is megjelentetett egy videót, amelyben meglepő módon Nicki Minaj Super Bass című számára rappel.


[2011-02-04] Az igazság! Kitálal Selena Gomez a kapcsolatáról
Sokszor és sokat hallhattunk arról, hogy 2010 Demi Lovato és Selena Gomez barátságának végét jelentette. Most kiderül, mi az igazság. Az El Paradiario-nak adott interjújában Selena arról beszélt, hogy soha nem volt közöttük ellenségeskedés Demivel, egyszerűen csak sűrű elfoglaltságaik miatt nem találkoztak túl gyakran mostanában.


[2011-02-04] Hivatalos: Grammy-díjat ad át Selena Gomez!
Ma reggel hivatalosan is bejelentették, hogy a 18 éves színésznő díjat ad át a 2011-es Grammy gálán. Az örömteli hírt persze Selena azonnal bejelentette a Twitterén, mondván: “Hé mindenki, csak most tudtam meg, hogy díjat adok át az idei Grammyn a jövő hétvégén!” Selena Gomez további híresség mellett olyan sztároknak adhatják oda a Grammy szobrot, mint Justin Bieber, Eminem, vagy Lady GaGa. Az 53. Grammy gála február 13-án kerül megrendezésre a Los Angeles-i Staples Centerben.

 

Justin Bieber és Selena Gomez hivatalosan is együtt járnak!
Hiába a hónapokon át tartó tagadás, most már hivatalosan is megerősítették, hogy Justin Bieber és Selena Gomez együtt járnak. Hogy ki törte össze rajongók millióinak illúzióit? Nem más, mint az anyós-jelölt, Selena mamája.


[2011-02-01] Kristen Stewart legyőzte Selena Gomezt
Ahogy azt már korábban is írtuk, Kristen Stewart volt a Hófehérke filmváltozatának első számú jelöltje, ám a rendezők Selena Gomezt is esélyesnek tartották... Ám csak tartották, a múlt idő itt fontos, mivel most már egészen biztos, hogy Seli nem rúghat labdába kolléganője mellett.A fő indok az, hogy Kristen sokkal érettebbnek tűnik, mint Selena, és a készítők szerint rettenetesen furcsa lenne, hogy a Disney-sztár egy kétszer annyi idős pasiba szeressen bele a filmvásznon, mint ő maga. Ráadásul a modern Hófehérkének káromkodnia és verekednie s kell, ezt a profilt pedig sokkal közelebb érezzük a punkos-rockos oldalát már korábban is megvillantó Kristenhez, mint a szolid, kedves, mosolygós Selenához. Kérdéses persze, utóbbi valaha kilép-e a jókislány szerepből... mindenesetre reméljük, nem botrányos életvitellel próbál majd idővel felnőni a karakánabb alakításokhoz.


[2011-02-01] Justin Bieber a "Csak szexre kellesz" filmre vitte Selena Gomezt
Sülve-főve együtt vannak, még szabadidejükben is. Nem csoda hát, hogy hónapok óta mindenki azt találgatja, valóban egy pár-e Justin Bieber és Selena Gomez. Egy ideig még valószínűleg kérdés is marad, ám az tény, hogy Justin nagyon próbál bevágódni a Disney-királynőnél. Néhány napja például egy egész szexi fotót készíttetett magáról, amit állítólag Selenának küldött. De amikor Ryan Seacrest megkérdezte Biebert a KIIS-FM rádió showban hétfőn, mit kell mondani az embereknek, akik látták a videót vagy fényképeket róla, és a 18 éves Gomezről, a 16 éves Bieber nem habozott a válasszal: “Csak mondd meg nekik, hogy ő az egyik legjobb barátom,” – mondta Justin lelkesen. Ryan nem feszegette tovább a kérdést, de azért megkérdezte, hogy melyik filmet nézték meg együtt a minap Burbank-ben, ” A Csak szexre kellesz (No Strings Attached) filmet láttuk, ” – vágta rá a tinisztár. A Csak szexre kellesz (No Strings Attached) című szexis vígjátéka Natalie Portman és Ashton Kutcher főszereplésével már a bemutató hétvégéjén majdnem visszahozta a forgatás költségét.


[2011-01-30] Ki játszaná jobban Hófehérkét: Kristen Stewart vagy Selena Gomez?
A Hollywood Life jelentése szerint Kristen Stewart vagy Selena Gomez lehet hófehérke a Hófehérke és a Vadász című filmben. Sokan úgy vélik, hogy a Disney-hercegnőnek, Selena Gomez, jobban állna a Hófehérke szerep, de a Universal Pictures egy erős, független női főszereplőt keres, így talán a Twilight sztár nagyobb esélyekkel indul. Korábban Hollywood egyik legnevesebb színészének, Johnny Deppnek is felajánlották a Snow White and the Huntsman (Hófehérke és a Vadász) főszerepét, de most az a hír járja, hogy Viggo Mortensen alakítja majd a Vadász szerepét. Megkezdődtek a találgatások a filmmel kapcsolatban, amelyben már biztos, hogy Charlize Theron kapja meg a gonosz mostoha szerepét – írja a Just Jared. A Universal stúdió a film bemutatóját 2012. december 21-ére tűzte ki.


[2011-01-27] Justin Bieber félmeztelen fotót küldött Selena Gomeznek
A tinik bálványa, Justin Bieber félmeztelenül pózolt a kamera előtt. Az X17 Online információja szerint a 16 éves énekes azért pózolt félmeztelenül, hogy szexi képeket küldjön magáról a Disney -sztár kedvesének. “Justin beszélt a stylistjával, és kérte őt, hogy szexi képeket készítsen róla a barátnőjének”,  - állítja egy szemtanú a forgatásról. A bennfentes azt is elmondta a honlapnak, hogy Justin “nagyon aranyos volt, viccelődött, de határozottan jól akart kinézni ennek a lánynak. Soha nem mondta Selena nevét, de mi tudtuk kiről volt szó.” Egyre több hír és fotó jelenik meg, hogy Justin és Selena összejött, de ezt eddig egyikük sem erősítette meg.Ugrás a teljes cikkre

 

                            Ez itt néhány selena gomezes hír. szerinted David Henria-hez vagy Justin Bieberhez illik jobban?

 

A mappában található képek előnézete selena

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis Danger Ellmaizef

(EllSino, 2019.10.14 22:20)

Levitra Headache <a href=http://aquedan.com>zoloft</a> Viagra Generique Sans Ordonnance Cialis Vendita On Line Kamagra Bristol

cece madarászköz.6

(rozgonyimárta, 2013.04.17 11:06)

szépvagy megvanmindened amirevágyszjó életet élsz